torsdag den 6. november 2008

Mad

Her kommer en meningsløs liste om min fascination af særlige madvarer!

Hindbærtærte - Jeg kan æde en hel selv.

Grøn te is - Jeg smagte Matcha latte på en Starbucks i Japan, og det var bare så stort. En smag jeg havde manglet. Har ikke smagt det siden. Suk.

Lakrids - Det er ikke til at forstå at nogle folk ikke kan lide det (det skulle da lige være hvis det er sød lakrids, hm). Eller nogle lande lever uden det. Specielt lakrids som Malaco Truly, salte fisk, mentos lakrids smag, og Panda lakrids.

Hindbær

Melon

Manju kager - smagte dem første gang på Mayajima øen. Nåede ikke at få nogle med hjem, selvom de var overalt på stationerne osv. Typisk.

"Japanske Jordbær kager" - jeg fik aldrig navnet på dem, da min far fik dem med hjem, men de havde en underlig smuldrende konsistens under et lag af noget lyserødt chokolade lignende noget der smagte af jordbær. Og inderst inde i kagen var der en lilla kugle der også smuldrede men var mere hård. Det lyder så sært, at jeg tror det er noget jeg har drømt.

Rød sodavand! Spækket med farlige stoffer. Woho...

Appelsiner

Yakitori chicken - smagte det første gang, da en gadesælger havde det udenfor sit hus. Det er fantastisk.

Ramune - Jeg tror faktisk jeg første gang smagte det i slik.... men siden fik jeg købt nogle flasker. Det er dejligt med noget der ikke er for sødt.

Pocari Sweat - Måske skal man bare tage navnet seriøst. Tankevækkende, at det faktisk smager af sved.

Jordbærkage - dem med jordbærene ovenpå, med gelé udover.

Japansk svine sauté

Bedstemors frikadeller - De kan ikke slås.

Avocado på toastbrød

Æbleflæsk - Jeg synes (som alle andre TV kokke i landet) at vi skal tilbage til vores rødder, for der er virkelig meget af det, der smager virkelig godt.

Stegt flæsk

Culotte steg

Fransk lagkagestang

Ris á la mande

Når jeg får fat på en argurke pepsi, skal den muligvis også på. Der er så meget mere at udforske.

Sukiyaki


og meget mere. slut for mærkelige liste der kun kommer, når man er sindssygt sulten.

Ingen kommentarer: